Chat Shqip

Miresevjen

KiwiIRC

Ju sygjerojme te perdorni kete platforme per stabilitet me shume!
KiwiIRC renditet i dyti dhe jo pak i perdorur. I shpejt dhe fleksibel ne cdo paisje e mbi te gjitha eshte stabile!


TheLounge

Kjo platforme nuk eshte stabile dhe mund te ju shkeputet ne cdo cast!
TheLounge eshte aktualisht me i perdoruri ne chatin netedy. Kompatibel per telefon dhe per pc! KUJDES nuk eshte stabile dhe mund te shkeputet ne cdo cast!


LightIRC

LightIRC citohet si platforme e vjeter dhe qe perdoret me se shumti nga "te vjetrit"!